Honden Meet en Greet
buurtvereniging Steenwijk Noord

Ook honden houden er van om uit te gaan. En honden die veel wandelen, zijn gelukkige honden. Ze ontdekken nieuwe geuren en ontmoeten andere honden, terwijl ze tijd met hun baas doorbrengen. Geadviseerd wordt dan ook dagelijks in ieder geval een wandeling van minimaal één uur met je huisvriend(en). Loop in dat geval in een stevig tempo door. Zo bouwen jullie samen meer conditie op en wordt de verbranding van overtollige vetten ook nog eens gestimuleerd. Twee vliegen in een klap dus.

We willen dan ook een ieder die dat leuk zou vinden de mogelijkheid bieden om gezamenlijk met jullie buurtgenoten op een aantal nog vast te stellen data’s, gezamenlijk te gaan wandelen met uw eigen hond, of wellicht die van de buren. Of vind u het misschien gewoon gezellig om met ons mee te lopen.

De bedoeling is dat wij ons tempo aanpassen aan de wensen vanuit de groep.

We willen dan ook graag onze eerste Steenwieker Hondenwandeldate houden op zondag 25 juni.

Uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden. Voor mensen die nadien graag een kopje koffie of thee willen drinken vragen wij 1 euro voor een consumptie. Water voor de honden is daar aanwezig. Wel dient u zelf voor poepzakjes te zorgen voor onderweg.

Omdat wij graag willen weten wat wij die morgen kunnen verwachten, willen wij jullie vragen ons daarvan een berichtje te doen
via knolhuis@gmail.com of even te bellen met 06-10407671 of 06-36407931

Datum: Zondag 25 juni 2023

Tijd: 10:00 uur

Verzamelen en vertrek vanaf: het “Woldhuisje” Woldweg 3A Baars

Duur wandeling: circa 1,5 uur ( 5-6 km)

 

Met vriendelijke groet

Karin en Bernard Damhuis

Mr. Hillebrand Tuttelstraat 14